Jump to content
Heritage Owners Club

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rod

Redirect/Malware

Recommended Posts

When I try to open this site from home I get redirected to a site that says my computer is infected and I have to call their phone number to have it removed. I just had to quit coming to this site from home. Bing has gotten to where it won't even let me open the site, saying the site contains malware. I have no problem at all logging in from work. Anybody know of a fix for this?

 

Thanks,

 

Rod

Share this post


Link to post
Share on other sites

I only can say that I got the same thing for the first time last night, but I was not on this site. I was looking for a birthday present for my wife. It was a cross-stitch kit site. I just got out of the site and it didn't happen again. If yours does it each time you get on at home it probably means your home computer has a cookie with that site in it. If you delete all cookies from your computer it might stop it for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is the redirects from Google before you log in. There is no control of them

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use Chrome with Ad Blocker Pro. No issues at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still get a warning message while using an Opera browser to visit this site. I just click past it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've used Chrome and Explorer and both had some kind of redirect. Different sites, but still a redirect. I'll try going back to Chrome with Ad Blocker Pro. Weird that at work, also through Explorer, I have no issues.

 

Thanks for your replies!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also can no longer access the forum from work (chrome or IE), it is flagged as containing malware and blocked by the filter. No issues with any other forums that I visit while I'm "supposed" to be working, lol.

 

It is highly plausible that you have redirect code implanted in a skin - this might help: https://blog.sucuri.net/2015/02/analyzing-malicious-redirects-in-the-ip-board-cms.html

 

We had a similar issue hit our jeep clubs forum site, but loading an upgrade made quick work of it (v-bulletin)

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...