Jump to content
Heritage Owners Club

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Administrator

HOC board software upgraded

Recommended Posts

I'm using Mozilla Firefox, no problems.

 

If you uninstalled Firefox it probably left behind all of your user settings, so when you re installed it the same problem occurred.

 

Check out this link on how to completely remove it before reinstalling:

 

http://support.mozil...lling%20Firefox

 

Same here using Mozilla with zero issues!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Delete the contents of

 

c:\Documents and Settings\Mark xxxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\

 

substituting your user name (computer account name not HOC name) in the path for Mark xxxx. This is where your Firefox profile is kept and if you blast it all, you know there are no artifacts left.

 

You do this before the Firefox install to start completely clean.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I apologize for the sudden interruption. A patch for a critical security flaw was released with strong wording suggesting an immediate upgrade was a VeryGoodIdea™. If you notice any oddities, please notify the moderators or myself.

 

Thank you for your patience and understanding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

picture test... error displayed but image was posted ( below)

 

"" You are not allowed to use that image extension on this community. ""

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multiple pics .... ( 4 ) from photobucket

 

DSCF0776.jpg

 

DSCF0779.jpg

 

DSCF0778.jpg

 

DSCF0787.jpg

 

same error displayed .."" You are not allowed to use that image extension on this community. ""

 

photos displayed, no problem.

 

First time I've seen this error, don't think it was there yesterday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried sending a message but ...

 

Mr Admin guy, looks like your mail box is full ... "The member Administrator cannot receive any new messages "

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting an error when trying to view a thread in the for sale area ....

 

http://www.heritageownersclub.com/forums/topic/20764-heritage-h-137-2006-tv-yellow-korina/

----------------------------------------------------------------------------------------------
There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

Share this post


Link to post
Share on other sites
Getting an error when trying to view a thread in the for sale area ....

 

http://www.heritageownersclub.com/forums/topic/20764-heritage-h-137-2006-tv-yellow-korina/

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

There appears to be an error with the database.

 

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

 

You can try to refresh the page by clicking here

 

Try sending this message to mars_hall if you think he hasn't seen it already.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have seen this one and get the same error. It involves a double post that was merged. There is another security release in the background that may need loaded.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest HRB853370
Tried sending a message but ...

 

Mr Admin guy, looks like your mail box is full ... "The member Administrator cannot receive any new messages "

Hmm that is sad!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upgraded the board software one more time. This was for minor feature improvements, no bug fixes or security issues. My Inbox has been addressed, should be able to receive PMs again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mr. Admin~ Thanks for all of the behind the scenes 'heavy lifting' you do to keep this cool site a happenin' place!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mr. Admin~ Thanks for all of the behind the scenes 'heavy lifting' you do to keep this cool site a happenin' place!!

 

Actually, work and family issues have kept me completely buried occupied the last four or five months. All of the heavy lifting is being done by the moderation/administration team of Mark, Eric and Brent. I truly am thankful that they are willing and able to shoulder the load, and also that the community is self-policing enough that they don't have the huge hassles of some other boards. Truly a unique place you all have built here!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn't it stink when real life gets in the way of fun and games?

 

Thanks for all you, and the HOC admin team, do for us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ever since the upgrade I've not been able to upload pics, see emoticons, some pictures are invisible and can't even see the tool bar. Is it on my end? Wassup?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ever since the upgrade I've not been able to upload pics, see emoticons, some pictures are invisible and can't even see the tool bar. Is it on my end? Wassup?

Tim, those forum functions work fine on a PC for me. The board doesn't work for my Androids on Tapatalk or Forumrunner though...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having problems with the site. If I go to a second page in a forum thread, I.E. closes the page " to protect my computer. Any idea what's going on with it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, again, for your patience. The site's software has been upgraded to the latest available. I will work on the Tapatalk and ForumRunner plugins as soon as time permits. The Tapatalk and Forum Runner plugins have been updated as well. If you encounter any problems, please let the Administrators and Moderators know. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for this Administrator :)

 

I now have YouTube videos embedded in pages again on my iPhone and the issue with SponsorMob redirects to the Apple App Store hasn't popped up so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for this Administrator :)

 

I now have YouTube videos embedded in pages again on my iPhone and the issue with SponsorMob redirects to the Apple App Store hasn't popped up so far.

+1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, with these latest upgrades, all of my old icons and applications are back. Now I can download photos and stuff! Woo Hoo!

 

Thanks Oh Wise One!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Narry a difficulty here. Just wanted to pile on and say tankz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...